PvdA kiest vanavond nieuwe fractievoorzitter

Tijdens een besloten fractievergadering kiest de PvdA-fractie vanavond een nieuwe fractievoorzitter uit haar midden. Naar verluidt hebben zich drie fractieleden kandidaat gesteld; Conny Broeyer, Daan Iken en Henny Keereweer. Broeyer vervulde de functie eerder in de periode 2002 tot de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar. Keereweer verloor eind 2005 de strijd om het lijsttrekkerschap van de PvdA van de gisteren opgestapte Marije van den Berg. Iken maakt sinds begin 2004 deel uit van de PvdA-fractie.

Met de wisselingen bij de PvdA en GroenLinks hebben beiden partijen die zowel in het vorige college als in het college dat nu in de maak is zaten, een nieuwe fractieleider.

Leiden coalitie2007


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×