Onno Innemee, foto: Suzan van de Roemer.

Hilarische voorstelling Onno Innemee in Leidse Schouwburg

In de voorstelling ‘Best Off – DVD Tour’ haalt cabaretier Onno Innemee, op veler verzoek, zijn succesvolle en vooral ook hilarische typetjes nog eenmaal uit de kast. Deze ontroerende, herkenbare en zeer levensecht neergezette personages zijn onder andere: ‘Conny van de camping’, ‘de dove buikspreker’, ‘de angsthaas’ en ‘de dronken vader’. Innemee, inmiddels bijna een echte Leidenaar, was de laatste drie seizoenen een van de vaste cabaretleden van het VARA programma ‘Spijkers met Koppen’.

De voorstelling is op vrijdag 21 december, aanvang 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via telefoonnummer: 0900-900 1705 (25 ct pm). Online kaartverkoop via www.leidseschouwburg.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×