Collegeakkoord vrijwel rond

De collegeonderhandelingen tussen PvdA, CDA, VVD en GroenLinks zitten er zo goed als op. Naar verwachting wordt het gesloten akkoord aanstaande maandag bekend gemaakt. De PvdA houdt volgende week woensdag een extra ledenvergadering om het stuk met de achterban te bespreken. De komende dagen worden de wethoudersposten definitief verdeeld. Voor GroenLinks komt John Steegh terug, bij het CDA is er volgens zeggen naast fractievoorzitter Jan-Jaap de Haan nog een tweede kandidaat. Dat wordt dus kiezen bij de Christendemocraten. De PvdA komt vrijwel zeker met de twee huidige wethouders terug in het college. Wie voor de VVD zitting neemt in het college is nog altijd onbekend. Raadslid Jean Hermans zou daar een goede kans maken.

Leiden Coalitieakoord 2007


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×