Dellaertweg tijdelijk éénrichtingsverkeer

De verkeerssituatie in het stationsgebied verandert opnieuw. Voor de bouw van het nieuwe Achmea kantoor verlegde en versmalde de gemeente de Dellaertweg afgelopen september voor een periode van drie jaar. Het leidt voor het verkeer tot wachtrijen in de spitsuren. Bij funderingswerkzaamheden blijkt nu dat de aannemer meer ruimte nodig heeft. Tussen donderdagavond 7 en maandagochtend 25 februari is de Dellaertweg daarom gesloten voor autoverkeer van de Rijnsburgerweg/Schuttersveld naar de Schipholweg. De afsluiting moet in 2009 nogmaals plaatsvinden, als de aannemer de opbouw realiseert van het kantoorgebouw. Dan geldt de situatie van éénrichtingsverkeer voor drie maanden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×