Gevecht tussen automobilist en bromfietser

Gisteren heeft de politie drie aanhoudingen verricht na een ‘verkeersconflict’ op de kruising Haagweg, Noordeinde en Witte Singel. Een 20-jarige Leiderdorper op een bromfiets had geen voorrang gekregen van een 20-jarige automobilist uit Leiden. De bromfietser koelde zijn woede op de auto en bleef irritant toeterend vlak voor de auto rijden. De zaak escaleerde. De twee mannen vlogen elkaar aan. Nadat er een autoruit sneuvelde, kwam ook de inzittende van de auto, een 21-jarige Leidenaar, in actie. De politie nam de drie mee naar het bureau. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×