SP presenteert nota Stadsparkeerplan Leiden

Vandaag heeft de SP de nota “Stadsparkeerplan Leiden 2015: naar een milieuvriendelijke, leefbare en bereikbare stad” op haar website gepresenteerd.Hierin wordt uitgegaan van het park- and ride-systeem, en worden voorstellen gedaan om de shuttlebusjes milieuvriendelijk en klimaatneutraal te laten rijden, met behulp van aard/ of biogas. Dit biogas wordt immers als bijproduct geproduceerd door de waterzuiveringsinstallatie. Ook worden in de nota voorstellen gedaan over medegebruik van bestaande en nieuwe garages, en abonnementen voor werknemers van de gemeente en bedrijven.

De nota is na te lezen op www.leiden.sp.nl en zal eind april tijdens een publieke discussiebijeenkomst officieel gepresenteerd worden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×