Informatieve rondvaarten met Leids tintje

Ter gelegenheid van de open dag van de nieuwe kantoren van het Leidsch Dagblad in gebouw Nieuwe Energie, verzorgen drie boten morgen diverse informatieve rondvaarten. De rondvaarten starten bij Nieuwe Energie, dat aan de 3e Binnenvestgracht ligt, en eindigen zo’n 25 minuten later bij de Trouwsteiger bij het Stadhuis. Tijdens een aantal van deze vaartochten worden de passagiers vermaakt door Irene Nieuwenhuijse, die het Leids bruggenboek geschreven heeft, en door Peter Labrujere, die onderweg een Leidse taalcursus geeft.

De rondvaarten worden mede mogelijk gemaakt door ProKwadraat-Groepswijzer.nl en de Leidse Rederij. Ze vinden plaats tussen 11.00 en 16.00 uur en kosten 2 euro per enkele vaart. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij beide aanlegplaatsen. Het vaarschema staat op www.prokwadraat.nl en is ook bij de aanlegplaatsen te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×