Open middag Diakonijntje

De bij het Diaconessenhuis behorende kinderopvang Diakonijntje, opent komende woensdagmiddag de deuren voor belangstellenden. De kinderopvang bestaat dit jaar een kwart eeuw en is grondig onder handen genomen. De ruimte is omgeven door een eigen speelplaats en als het maar even kan, gaan de buitendeuren open. Omdat Diakonijntje uitgebreid is met een extra groep, zijn naast de kinderen van het ziekenhuispersoneel, nu ook andere kinderen uit Leiden en omgeving welkom.

Komende woensdagmiddag kunnen ouders van kinderen in de peuter- en kleuterleeftijd er een kijkje komen nemen. Ze kunnen dan kennismaken met de leidsters en de groepsruimten bekijken. De open middag duurt van 16.00 tot 17.00 uur. De kinderopvang bevindt zich aan de achterkant van het ziekenhuis.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×