Wethouder neemt jaarverslag VAC in ontvangst

Wethouder Ruimtelijke Ordening, Binnenstad en Publiekszaken Pieter van Woensel, heeft afgelopen woensdag het eerste exemplaar van het jaarverslag 2007 van de Vrouwen Advies Commissie voor de woningbouw en woonomgeving (VAC) in ontvangst genomen. Dat deed hij in het bijzijn van alle Leidse woningcorporaties. De VAC, een commissie die bestaat uit vrijwilligsters, is vanwege haar deskundigheid op het gebied van volkshuisvesting een erkend gesprekspartner voor aanstaande bewoners, opdrachtgevers en uitvoerders van woningbouw. De commissie adviseert bij nieuwbouw- en renovatieprojecten over het verbeteren van de gebruikskwaliteit van woningen en woonomgeving. Daarbij beoordeelt de VAC de bouwplannen op criteria als toegankelijkheid, levensloopbestendigheid, onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×