(Foto: Fotobureau Peter Schipper).

Woningen en AH XL ontruimd na gaslek

Aan het Bevrijdingsplein zijn vanmorgen om 9.55 uur de nieuwe Albert Heijn XL, de parkeergarage en 40 woningen ontruimd in verband met een gaslek. Een hei-installatie die damwanden in de grond sloeg, raakte een paaltje dat vervolgens een gasleiding doorboorde. Niemand raakte gewond. Het lek was na tien minuten al gedicht. Wel moeten een aantal winkels en woningen het naar verwachting nog tot eind van de middag zonder gas doen. Even na 11.00 uur werd het plein weer vrijgegeven en konden de winkels weer open. Ook de 250 bewoners van de ontruimde woningen konden toen weer terugkeren.

 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×