Auto meegesleurd door vrachtwagen

Vanmorgen heeft er op de A4 een ongeval plaatsgevonden, waarbij een auto werd meegesleurd door een vrachtwagen. Rond 07.30 uur had een automobilist die richting Amsterdam reed, niet op tijd in de gaten dat er voor hem een file was. Zodra hij de opstopping in de gaten kreeg, gooide hij zijn stuur om en kwam door die actie deels onder een vrachtwagen terecht. Deze sleurde hem een eindje mee waarbij drie andere auto´s geraakt werden. Hoewel de schade aan de auto´s groot was, raakte niemand gewond. Het verkeer heeft wel flinke hinder van het ongeval ondervonden, en er ontstonden lange files. Toen ongeveer een uur later het verkeerstechnisch onderzoek was uitgevoerd, de wagens waren weggesleept en de weg was schoongemaakt, werd de weg weer vrijgegeven.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×