Niet dansen in de tunnel dit jaar

Wie zich had verheugd op een Tunnelfest op Autoloze Zondag, moet afreizen naar Amsterdam. De PvdA heeft dit jaar van de gemeente namelijk geen toestemming gekregen voor een dergelijk feest. De reden daarvan is onder andere dat de locatie van vorig jaar door verbouwingen van Achmea niet geschikt is, en dat er vorig jaar problemen zouden zijn ontstaan bij de verkeersregelaars. De PvdA betreurt het dat het feest niet kan doorgaan. Bestuurslid Karlijn van den Berg zegt: “Ik ben een illusie armer: zulke gratis feesten kunnen blijkbaar niet in Leiden. Na een zeer succesvolle editie van vorig jaar, waar geen problemen zijn opgetreden, blijken we er niet samen met de gemeente uit te kunnen komen om een geschikte locatie te vinden.”

De partij wil toch een actie organiseren op Autoloze Zondag, en werkt aan een ludieke, nog geheime actie.Het Tunnelfest in Amsterdam vindt overigens niet komende zondag plaats, maar een week later. Het wordt gehouden in de Torontotunnel en duurt van 12:00 tot 17:00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×