Gratis energiebesparende producten voor minima

Bewoners van Leiden en omgeving met een bijstandsinkomen, kunnen een gratis energiebox aanvragen. Deze doos bevat een aantal elektriciteitsbesparende producten, die per jaar zo’n 100 euro aan energiekosten kunnen besparen. Wie niet van de bijstand leeft, kan de box tegen een gereduseerde prijs kopen.Deze actie is een initiatief van de gemeenten in de regio Holland Rijnland, de gemeente Rijnwoude en de Milieudienst West-Holland. Zij gaan er vanuit, dat vooral de mensen met een laag inkomen de negatieve gevolgen van de gestegen energieprijzen op hun maandelijkse uitgaven ervaren.

De gemeenten sturen deze minima een brief, waarin staat hoe zij zich voor de gratis energiebox kunnen aanmelden. Omdat er maar 500 gratis dozen beschikbaar zijn, is snel reageren raadzaam.Wie een box wil kopen, kan een kijkje nemen op www.verlichtwonen.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×