Neem een kijkje bij Exodus

Komende zaterdag houdt Exodus Nederland open huis. Wie kennis wil maken met de organisatie en de (ex-)gedetineerden die er aan een succesvolle terugkeer in de samenleving werken, is tussen 10.00 en 14.00 uur welkom in het Leidse huis aan Plantage 16. Het thema van het open huis is “kijk naar binnen”. Exodus hoopt daarbij dat de bezoekers oog hebben voor de mens achter de bewoners en dat zij zich niet af laten schrikken dooreen eerste indruk of clich├ębeeld.

De bewoners van het Exodushuis werken ter gelegenheid van de open dag aan een kunstproject, dat zij zaterdag in samenwerking met het publiek willen afronden.Op www.exodus.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×