Opening theaterseizoen Gijsbreght van Aemstel op locatie

Ab Gietelink zal ook dit jaar weer het theaterseizoen openen met locatietheater op de sfeervolle Leidse Burcht. Theater Nomade speelt de originele Gijsbreght van Aemstel van Joost van den Vondel in een multidisciplinaire uitvoering. In de voorstelling wordt de klassieke toneeltekst gecombineerd met gregoriaanse techno, projectieschermen en live videocamera’s. De Middeleeuwer met zijn zwaard en hellebaard staat tegenover de actuele high-tech militair in zijn camouflagepak en gasmasker. De voorstellingen vinden plaats van dinsdag 16 tot en met zaterdag 20 september. Via de website van de Leidse Schouwburg kunnen kaarten voor dit spektakel worden besteld: www.leidseschouwburg.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×