Dit weekend Warmondse Schippertjesdagen

Komend weekend (12, 13 & 14 september) worden de Warmondse Schippertjesdagen weer gehouden. Het nautische evenement, dat in de regio en ver daarbuiten grote bekendheid geniet, gaat alweer haar 18e editie in. Het hele weekend zal het op en in de Gemeentehaven van Warmond één groot nautisch feest zijn. Tijdens de Schippertjesdagen wordt er onder andere een Nautische markt gehouden. Ook kunnen Sleep- en Salonboten bezocht worden en zijn er pendelvaarten met (stoom)sleepboten. Ook een Schippertjes Zeilwedstrijd, Gondelvaart en een Viswedstrijd staan op het programma. Naast deze vaste items zijn er dit keer demonstraties van de Leidse Reddingsbrigade en modelbotenvereniging Hoogvliet. De allerkleinsten kunnen zich op het bouwen en schilderen van houten modelbootjes storten.

De avonden is er live-muziek op het podium in de tent. Op de vrijdag is het podium voor de coverband Powerpoint en op zaterdag heerst coverband Bassta. De afsluiting is zondag met het traditionele borreluur. Dit sluit naadloos aan op optredens van verschillende shantykoren. Het borreluur start rond vijf uur. Dan worden ook de prijzen uitgereikt die over het hele weekend te winnen zijn. Feestband Ex-BTW zal de sfeer verder verhogen.

Het complete programma en meer informatie staat op www.schippertjesdagen.nl.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×