'Global Mala Day' yoga voor het goede doel

Het Leids Universitair Sportcentrum doet mee aan de wereldwijde actiedag ‘Global Mala Day’, waarbij deelnemers zich fysiek, mentaal en financieel inzetten voor het goede doel. Opzet is de bestrijding van armoede en leed in de wereld. Het deelnemersgeld van deze dag gaat volledig naar een goed doel, naar keuze van de organisatie, dat aan het eind van de dag bekend wordt gemaakt. Iedereen, jong of oud en met of zonder yoga-ervaring wordt gevraagd om mee te doen op zondag 21 september, van 10.00 uur tot 13.00 uur.

De bedoeling is om in vier blokken met korte pauzes ertussen, met zoveel mogelijk mensen 108 keer (Mala-getal) de zonnegroet (vloeiende serie opeenvolgende yoga-oefeningen red.) te maken. Verschillende yogadocenten uit Leiden en omstreken hebben zich voor deze dag verenigd en zullen ieder een deel van een blok op zich nemen. Daardoor krijgen de deelnemers een dynamisch programma, waarin ze bovendien kennis kunnen maken met verschillende stijlen van yoga.

Info en routebeschrijving: www.sport.leidenuniv.nl.

Info over de organisatie en docenten: www.damanjeet.nl.

Meer informatie over Global Mala Day: www.yogaspecial.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×