Ontsnapping met verdachte Mercedes mislukt

Gisteren, rond 23.55 uur, kreeg de politie op de Ketelmeerlaan een Mercedes met een Duits kenteken in het vizier en trachtte deze aan te houden voor controle. De auto, met daarin twee personen ging er echter met een bloedvaart vandoor. Op de Veluwemeerlaan bereikte de achtervolging zelfs een snelheid van 120 km/h. Op de Spoorbloem kwam de auto wegens lekke banden tot stilstand. De twee inzittenden wilden er te voet vandoor gaan, maar werden aangehouden. De twee mannen, een 25-jarige Leiderdorper en een 28-jarige Leidenaar worden verdacht van diefstal of heling en zijn voor nader onderzoek ingesloten. Zij wilden of konden niet vertellen van wie de auto was.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×