Harry Slinger verzorgt een solo-optreden tijdens Propop 2008. (Foto: propop.nl).

Optreden van Harry Slinger bij Propop 2008

Op 25 oktober wordt Propop 2008 gehouden in Danssalon In Casa. Naast optredens van de BCL Bluesband, Duo SM en Rubber, komt ook Harry Slinger naar Leiden. De voormalige zanger van de in de jaren 80 populaire band Drukwerk kreeg destijds veel bekendheid met de grote hit ‘Je loog tegen mij’. De opbrengst van ProPop gaat naar de stichting Pedrafes die de Lakenfeesten organiseert.

De Amsterdamse zanger Harry Slinger raakte twee jaar geleden zijn gehoor kwijt. Artsen hebben in het rotsbeen van Slinger een zogenaamd Bone Anchored Hearing Aid (BAHA) gezet, die het geluid direct overbrengt op het bot. De artiest met het rode mutsje, kan hierop onder meer zijn mp3 speler, zijn mobiele microfoon en de monitor van zijn microfoon aansluiten en zo toch nog optreden.

Kaarten voor Propop kosten 17,50 euro zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Adressen zijn te vinden op www.propop.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×