VVD Café met Hans van Baalen en Toine Manders

Van 24 september tot en met 8 oktober vindt de ledenraadpleging plaats voor het VVD lijsttrekkerschap met betrekking tot de verkiezingen van het Europees Parlement in 2009. Als kick off van de campagne organiseert de VVD afdeling Leiden op maandag 15 september het eerste debat tussen de twee kandidaten Toine Manders en Hans van Baalen.

De avond begint om 20.30 uur met een voorstelrondje van beide heren waarin ze ook ieder hun speerpunten uiteen zullen zetten. Daarna zal er gedebatteerd worden aan de hand van een aantal stellingen. Aansluitend worden er vragen uit de zaal beantwoord.

De bijeenkomst wordt gehouden in Café-restaurant de Branderij aan de Middelweg 7. De zaal is open vanaf 20.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×