'Wilde meiden' vallen 61-jarige man aan in supermarkt

Vandaag, rond 12.30 uur, heeft de politie twee meisjes aangehouden die in een supermarkt aan het Bevrijdingsplein een 61-jarige Leidenaar hadden uitgescholden en aangevallen. De man vroeg of hij even mocht passeren, maar de dames vatten dat blijkbaar beledigend op en vlogen op de man af. Het slachtoffer werd gekrabd en geslagen op zo’n heftige manier, dat zijn overhemd totaal gescheurd was. Vermoedelijk was de agressie ontstaan door onenigheid in de rij voor de kassa van de supermarkt. De twee, een 17-jarige uit Zoetermeer en de 19-jarige uit Den Haag, zijn meegenomen naar het bureau en mogen nog even afkoelen tijdens het verdere onderzoek.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×