Ook dit jaar weer 3 oktoberradio

De Stichting Leidse Evenementen Radio (SLER) presenteert net als de afgelopen drie jaar weer uitzendingen rond Leidens Ontzet. Van 1 tot en met 4 oktober is de zender via een tijdelijke frequentie in de lucht. De programma’s zijn dan te beluisteren via 107.0 FM en via de website www.3oktoberradio.nl.

De zender zal live verslag doen van onder andere de hutspotmaaltijd, de taptoe, het vuurwerk, het minikoraal en diverse andere activiteiten. Ook zal er op 3 oktober live muziek vanaf locatie ten gehore worden gebracht. Op 4 oktober wordt het gehele Leidens ontzet samengevat in een speciale uitzending, waarbij de eerder gemaakte live reportages opnieuw worden uitgezonden.

Leiden 3 Oktober 2008


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×