Kruip in een rijstijlsimulator en ervaar het Nieuwe Rijden

Wie zichzelf en zijn passagiers een plezier wil doen, schakelt over op het Nieuwe Rijden. deze nieuwe rijstijl levert namelijk de nodige voordelen op volgens de ontwikkelaars. Niet alleen de passagiers en bestuurder zelf worden er ontspannen van, ook de veiligheid verbetert omdat de bestuurder beter op de weg kan letten. Verder bespaart de rijstijl kosten en draagt het bij aan een beter milieu. Het Nieuwe Rijden houdt in dat de automobilist zo vroeg mogelijk naar een hogere versnelling schakelt, zoveel mogelijk met een gelijkmatige snelheid rijdt en dat de motor wordt uitgezet bij stops die langer dan een minuut zullen duren.

Wie wil weten hoe het voelt, kan komende zondag in een rijstijlsimulator plaatsnemen. Deze staat tussen 12.00 en 17.00 uur in het Stadhuis, dat in verband met de Open Monumentendagen dan open is. Op www.hetnieuwerijden.nl staat meer informatie.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×