Leids CKV-festival Kunstshot viert 10e verjaardag

Het Leids CKV-festival Kunstshot gaat aanstaande vrijdag voor de tiende keer van start met een zeer gevarieerd programma. Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met 20 Leidse culturele instellingen. Samen zetten Schouwburg, theater, musea, podia, concert- en filmzaal weer een fantastisch kennismakingsprogramma op de planken speciaal voor de ruim 1500 CKV-ers (studenten Culturele en Kunstzinnige Vorming) uit Leiden en omgeving. Er is van alles te doen: van Romeins eten tot sushi en trommels uit Japan, van a capella tot Andalusisch-Marokkaanse hiphop en van een sirene-orkest tot een muzikaal muurgedicht. Het volledige programma is te vinden op de Kunstshot website: www.kunstshot.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×