Leidse band 'The Apollo Project' in Qbus en op internet

De Leidse Vereniging van Popmuzikanten organiseert aanstaande vrijdag, 19 september aanvang 20.30 uur, een live concert van ‘The Apollo Project’ in de Qbus. Naast het optreden van deze Leidse band, die dynamiek hoog in het vaandel heeft staan, wordt een radioprogramma over en rond de band verzorgd door Wiebe & Sjoerd vanuit de LVP bovenbar. Er zullen een 24-sporen geluidsopname en video opnamen gemaakt worden, die ook weer live direct worden uitgezonden op het internet via: www.xs4all.tv/allediensten/livestream/play.asx?alias=LVP.

Donderdag 25 en zaterdag 27 september worden de opnamen uitgezonden via de regionale zender Holland Centraal (Leiden 105.7 FM) tussen 22:00 en 00:00uur.

Project24 is bedoeld om artiesten uit Leiden en omgeving te voorzien van professioneel geluidsmateriaal, eventueel aangevuld met video-opnamen, waarmee ze zichzelf goed kunnen promoten. Er zijn tot nu toe al zeven concerten gegeven en een deel het materiaal dat daaruit voort is gekomen is al te zien via de website van het LVP: www.lvp-site.nl.

Website van de band The Apollo Project: www.myspace.com/apolloprojectnl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×