Tartuffe overhandigde woensdag hun cd aan burgemeester Lenferink. Daarna moest het tweetal er vandoor. "Snel nog ff de mart op, steunkousen halen." (Foto's: Chris de Waard).

Tartuffe overhandigt 3 oktober cd aan burgemeester

Woensdagmiddag keken marktbezoekers hun ogen uit toen ze twee nog echtere Leidse dames naar het stadhuis zagen schuifelen. Het was het Leidse cabaretduo Tartuffe op weg naar burgemeester Lenferink. De werkkamer van de burgemeester werd ongetoverd tot mini-schouwburg en de dames gaven hem een privé-optreden. Zo verliep de officiële overhandiging van de cd met het nummer ‘3 Oktober is van ons’. Nadat Lenferink de cd in ontvangst had genomen, zongen ze het met z’n drietjes voor klein publiek.

De cd is voor slechts 4 euro te koop bij Sleutelstad en ook via de website www.tartuffe.nl.

Advertentie

Leiden 3 Oktober 2008 Tartuffe


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×