De openingshandeling werd verricht door de kinderen van Walther en Françoise Jacobs. (Foto's: Chris de Waard).

Verbouwde McDonald's Beestenmarkt heropend

Gistermorgen was de officiële heropening van het McDonald’s restaurant aan de Beestenmarkt. Na een ingrijpende verbouwing, waarbij onder andere het hele interieur werd vernieuwd, mochten de kinden van franchisenemer Walther Jacobs en zijn vrouw Françoise het lint doorknippen. Na een ontbijt voor genodigden, stond de rest van de dag in het teken van de jonge bezoekertjes.

Om 11.00 uur opende het restaurant voor het grote publiek en ging ook de Kidsday van start. De kinderen konden een ritje maken in een koets of met de limousine. Ook was er een wedstrijd bellenblazen met kauwgom.

Jacobs heeft ook het tweede hamburgerrestaurant in het centrum overgenomen, dat in de Donkersteeg. Op termijn moet ook dat restaurant een metamorfose ondergaan.

Leiden mcopen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×