Looptraining Leiden Marathon per podcast

Wie wel wat tips en steun kan gebruiken bij het voorbereiden op de Leiden Marathon van 17 mei, kan nu gratis podcasts met looptraining downloaden. Deze radiouitzendingen kunnen worden afgeluisterd met veel mobiele telefoons, of op de computer. Tijdens de programma’s geeft een looptrainer adviezen over de voorbereiding en de te kiezen schoenen en kleding. Ook zijn er medische adviezen en wordt er verteld over de bezienswaardigheden langs de vijf verschillende Marathonafstanden.

In totaal worden er vijf podcasts gemaakt. De eerste is op 1 februari vrijgegeven en iedere drie weken verschijnt een volgende. De podcasts zijn gratis te downloaden via www.marathon.nl of rechtstreeks vanaf een platform zoals www.itunes.nl en www.podplaza.nl.

Leiden Nieuws marathon2009


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×