Zijlbrug dit weekend toch helemaal dicht

De provincie Zuid-Holland heeft de planning van het groot onderhoud aan de Zijlbrug voor dit weekeind opnieuw aangepast. De brug is op zaterdag 25 juli afgesloten voor alle verkeer. Een pontje zet voetgangers en fietsers die dag van 8-22 uur gratis over. Op zondag is de brug begaanbaar voor fietsers en voetgangers. De planning is aangepast omdat de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen dan tevoren was ingeschat.

De omleidingsroute voor het autoverkeer blijft ongewijzigd, namelijk via de Engelendaal – P. Snoepweg – Hoge Rijndijk – Kanaalweg – Voorschoterweg – Churchilllaan – Dr. Lelylaan – Plesmanlaan – Stationsplein – Schipholweg – Willem de Zwijgerlaan. Ook de omleidingsroute voor het openbaar vervoer verandert niet.

Leiden Nieuws Regio zijlbrug


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×