Grootschalig onderhoud aan Zijlbrug

Over een maand starten grootschalige onderhoudswerkzaamheden aan de Zijlbrug. Het asfalt, de fietspaden en de trottoirs worden vervangen en beschadigingen aan de betonconstructie worden verholpen. Op 10 juli starten de werkzaamheden aan de rijbaan van Leiden richting Leiderdorp. Dit werk duurt ongeveer drie weken. De daaropvolgende drie weken is de andere rijbaan aan de beurt. Er blijft voor beide richtingen steeds een rijstrook beschikbaar. Mogelijk wordt de gehele brug gedurende drie weekenden helemaal afgesloten. In dat geval worden de omleidingen met borden aangegeven. Verder is de brug vanaf 10 juli drie weken lang niet toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Zij worden met een gratis pontje overgezet. De scheepvaart zal ook enige overlast van de werkzaamheden ondervinden.Half augustus is de Zijlbrug naar verwachting weer in orde.

Leiden Nieuws Regio zijlbrug


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×