Nieuw in de collectie is dit jaar de 'Leidse Lolbroek' voor slechts € 2,50 per pijp.

ROC Leiden-leerlingen verkopen anti-griep sjaals

Tijdens de Taptoe op 2 oktober en de Grote Optocht op 3 oktober verkopen leerlingen van ROC Leiden samen met studenten van de Leidse Hogeschool en leerlingen van het Wellantcollege 3 oktober-souvenirs, zoals Anti-Mexicaanse griep sjaals, Bledderdrooghouder (paraplu), haringveilige handschoenen, een broodsloop en nog vele andere artikelen. Vincent Molkenboer, werkzaam bij ROC Leiden en vrijwilliger in de Werving en PR-commissie van de 3 October Vereeniging Leiden is er trots op dat de leerlingen actief zijn voor de stad: “Vanuit drie prachtige ouderwetse ventkramen die vorig jaar zijn gemaakt door ROC Leiden-leerlingen van de Hout en Meubel-opleiding verkopen zij de producten. Naast de verkoop werft de groep ook leden voor de 3 October Vereeniging Leiden.”

Cultuur Leiden 3oktober2009


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×