Christine Carrington presenteert op 3 oktober 'American Idol' tijdens de optocht. (Archieffoto: Chris de Waard).

'American Idols' zetten optocht luister bij

Wie altijd al op de stip van Idols wilde staan, krijgt die kans tijdens de 3 oktoberoptocht ‘The American Dream’. Toeschouwers kunnen hun zangtalenten ten gehore brengen aan de deskundige jury van ‘American Idol’. De Amerikaanse versie van de populaire talentenjacht ‘Idols’. Wie kans wil maken op een optreden tijdens de optocht, moet voor 3 oktober een deelnamesticker bij een kraam van de 3 October Vereeniging ophalen en deze tijdens de optocht goed zichtbaar opplakken. Idols-presentatrice Christine Carrington kiest een aantal deelnemers uit het publiek die een couplet en een refrein mogen zingen op de stip van American Idol. Als het tenminste zover komt, want de jury, bestaande uit Meddy Poeliejoe, Liz Lauren en Rogier van der Linden, mag bepalen hoe lang het nog om aan te horen is…

De deelnamestickers zijn af te halen bij de kramen van de 3 October Vereeniging. Die staan onder andere op zaterdag 26 september in de Haarlemmerstraat, op het Vijf Meiplein en in de Kopermolen; op 1 oktober bij de Minikoraal op de Garenmarkt vanaf 13.30 uur; en op 2 oktober bij de Hutspotmaaltijd op de Hooglandse Kerkgracht.

Cultuur Leiden 3oktober2009


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×