Vragen GroenLinks over garage Transvaal

Het college neemt binnenkort een besluit over het bestemmingsplan Transvaal. Een belangrijk onderdeel van dat plan is de plaatsing van een parkeergarage. GroenLinks heeft begrepen dat de wijk tegen de komst van de garage op de geplande locatie tegenover de Morspoort is. Het alternatief van de wijkvereniging is, de garage tussen het belastingkantoor en de spoordijk te bouwen. GroenLinks vraagt burgemeester en wethouders of zij met dit alternatief bekend zijn en of het mogelijk is de garage met 450 parkeerplaatsen daar te bouwen. Ook is de partij benieuwd naar de uitkomsten van de overleggen tussen het college en de wijkvereniging.

Leiden steeghweg


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×