CDA zet in op sport

Het CDA heeft vrijdag het `Aanvalsplan sport’ gepresenteerd. Hierin staan tien voorstellen om Leiden sportiever te maken. Zo steunt de partij plannen voor een regionale ijsbaan en het Huis van de Sport. Verder wil de partij dat het Jeugdsportfonds ingezet wordt om meer kinderen in beweging te krijgen. Ook gaat het plan in op vergroting van het aantal gymzalen in de Sleutelstad. Tenslotte pleit het CDA ervoor dat gemeentegeld niet alleen ingezet kan worden voor jeugdwerkers, maar ook voor sportieve projecten die een bijdrage leveren aan verbetering van de veiligheid en bereikbaarheid.

“Sport is niet alleen leuk en gezond, maar heeft ook een belangrijke maatschappelijke en educatieve functie. Fair play en je aan spelregels houden leren we op het sportveld, maar gelden natuurlijk ook in de stad”, aldus Jan-Jaap de Haan.

Advertentie

Leiden Sport jeugdsportfonds


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×