Wesley Klein omringd door fans voor zijn stamkroeg M'n Schoonmoeder aan de Oude Vest. (Foto: Emile van Aelst)

Wesley Klein wint Popstars 2009!

De Leidse zanger Wesley Klein is met overtuiging winnaar geworden van Popstars 2009. Niet alleen het publiek stemde massaal op de Leidenaar, ook de jury was opnieuw laaiend enthousiast over zijn zang en performance. Ook het feit dat hij ‘zo gewoon’ blijft wordt keer op keer geprezen. “Wesley is een betere zanger dan Jan Smit,” vond jurylid Maurice Wijnen die daarmee het niveau van Wesley treffend weergaf. Wesley Klein zelf wil zich nu op zijn zangcarriëre gaan storten en zijn werk in de bouw de rug toekeren. In mei staat hij alvast drie dagen lang in een uitverkochte Amsterdam Arena waar hij meezingt met de Toppers. Ook heeft hij door zijn overwinning een platencontract in de wacht gesleept.

Zijn nieuwe single is een cover van ‘You raise me up’ van Josh Groban. Sleutelstad FM zal het vanaf nu veelvuldig uitzenden als regiohit. Het is vanaf nu koop via onder andere de website www.popstars2009.nl.

Cultuur Leiden popstarwesleyklein


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×