Gisteravond werd Popstars ademloos gevolgd in de Leidse kroegen door fans van de Leidse zanger Wesley Klein, die met overtuiging winnaar is geworden. Na de 'Zangeres zonder Naam' heeft Leiden nu een 'Zanger met Faam'. In café 'Die Ander' en café 'Mijn Schoonmoeder' aan de Oude Vest hadden de fans al wekenlang via grote schermen de live uitzendingen gevolgd en werd het gisteravond een supergroot feest. Verschillende fans hoopten, dat hun Wesley nog even mee zou komen feesten in Leiden, maar dat zat er helaas niet in. Ook eigenaar van café 'Mijn Schoonmoeder', de bekende zanger Raymond van Leest, was in zijn nopjes met de overwinning van Wesley en had zelf ook niet anders verwacht. Leiden heeft er weer een grote belofte voor de toekomst bij. Foto's : Emile van Aelst

Leidse kroegen vieren overwinning Wesley Klein

Cultuur Leiden popstarwesleyklein


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×