Marc van Roosmalen, foto: PR.

'Tropenkolder' belicht door Marc van Roosmalen

De bekende bioloog Marc van Roosmalen houdt vanavond een interessante lezing ter gelegenheid van zijn nieuwste boek ‘Tropenkolder’. Na afloop vindt een discussie plaats, geleid door Dick de Vos van de Partij voor de Dieren. Van Roosmalen zal vertellen over de bizarre gebeurtenissen, die hem de afgelopen jaren overkomen zijn tijdens zijn strijd voor de biodiversiteit van het regenwoud in Brazilië.

De lezing is georganiseerd door Studium Generale en begint om 19.30 uur in zaal 011 van het Lipsiusgebouw in Leiden (Cleveringaplaats 1). Aanmelden is niet nodig.; iedereen is welkom. De boeken van Van Roosmalen zijn vanavond te koop, gesigneerd door de auteur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×