Vincent Icke, foto Universiteit Leiden

'Verhitte discussies verwarmen de Aarde'

Vincent Icke, regelmatig te gast bij het televisieprogramma ‘De Wereld draait door’, houdt onder de titel ‘Verhitte discussies verwarmen de Aarde’ een bijzondere lezing bij boekhandel Van Stockum aan de Breestraat. Icke is hoogleraar theoretische sterrenkunde aan de Universiteit Leiden en bijzonder hoogleraar kosmologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij staat bekend om de enthousiaste manier, waarop hij zijn uitgebreide kennis weet te brengen, vaak verpakt in prachtige, humoristische en begrijpelijke voorbeelden. De lezing wordt gehouden naar aanleiding van het verschijnen van zijn nieuwste boek, met de titel ‘Dat kan ik mij niet voorstellen’.

De lezing vindt plaats op zaterdag 20 februari, aanvang 14.00 uur. Reserveren is mogelijk bij boekhandel Van Stockum, Breestraat 113, of via: leidenwinkel@vanstockum.nl. Toegang is € 3,50.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×