Ouder- kindtoernooi Merenwijk

Kinderen uit de Merenwijk zijn zondag samen met hun ouders welkom bij een voetbaltoernooi. Dit ouder- kindtoernooi wordt georganiseerd door Libertas en POWER-team (vaders en jeugd). Doel ervan is de betrokkenheid van ouders bij hun kinderen te vergroten. Er wordt niet alleen gevoetbald door ouders en hun kinderen, ook kunnen zij deelnemen aan een workshop Taalbom, waarbij het leren van de Nederlandse taal aan de hand van voetbaltraining centraal staat.

Het toernooi vindt plaats in Sporthal de Zijl en begint om 13.00 uur. Jongens en meisjes van 7 tot en met 13 jaar zijn welkom. Het meenemen van de ouder(s) is verplicht.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×