Tweede kinderboek René van der Velde verschenen

Het schrijven van kinderboeken bevalt de Leidse René van der Velde zo goed, dat hij onlangs zijn tweede boek uitgegeven heeft. Vorig jaar presenteerde hij vol trots zijn eerste boek: De klas van Daan. Dit verhaal over de kinderen van groep 3 die leren lezen, viel ook bij de jeugd in de smaak. Het is genomineerd voor de Hotze de Roosprijs. De Nederlandse kinderjury plaatste het boek zelfs in de tiplijst.

Inmiddels heeft René van der Velde, die leerkracht op een Oegstgeestse basisschool is, een vervolgverhaal geschreven. Dit boek met de titel: De klas van Daan gaat voor goud, gaat over het tweede deel van het schooljaar van dezelfde groep 3. Beide boeken zijn uitgegeven door uitgeverij Ploegsma.

René van der Velde zal eind mei meewerken aan de Leidse boekenmarkt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×