Long Conversations and the Closet Orchestra, foto: PR.

Leids talent op tour in buitenland

De Leidse band ‘Long Conversations and the Closet Orchestra’ is op tour naar Zwitserland en Italie. Vanaf vandaag tot en met 29 mei speelt deze talentvolle groep rond songwriter Olaf Caarls tijdens vijf shows in onder andere Verona in Italie en Winterthur in Zwitserland. De tour wordt op 29 mei afgesloten op het Musica Nelle Valli Festival in San Martino Spino. Long Conversations won al de Grote Prijs van Zuid-Holland en stond ook in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Vorig jaar kwam het debuutalbum ‘The Getaway’ uit. Via www.myspace.com/longconversations is de band te volgen.

Op 5 juni is de band waarschijnlijk weer in de Sleutelstad te bewonderen tijdens de ‘Nacht van de Fooi’.

Meer info: www.minderbinder.nl

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×