Van alles te doen tijdens Dag van het Park

Tijdens de Dag van het Park is zondag van alles te beleven in de Merenwijk. Omdat Park Merenwijk de afgelopen tijd flink opgeknapt en uitgebreid is, vindt de Dag van het Park dit jaar daar plaats. Het evenement wordt om 12.00 uur geopend door wethouder Frank de Wit. Hij zal de naam onthullen van het nieuwe centrum voor Natuur- en Milieueducatie. Daarna kan jong en oud een kijkje nemen bij het scheren van de schapen, of wilgentenen vlechten. Avonturiers kunnen samen met scouts op survivaltocht. Wie het liever wat rustiger aan doet, kan meedoen met een speurtocht. Ook is er een informatie- en streekmarkt. De activiteiten eindigen om 16.00 uur. Dan wordt bekendgemaakt wie de fotowedstrijd gewonnen heeft. Die wedstrijd heeft dit jaar het thema `dieren, planten en mensen’.

Op www.leiden.nl/natuur is uitgebreide informatie te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×