Mooi programma voor gasten uit Toruñ

Van 2 tot en met 5 juni, zullen zo’n 50 inwoners van de Poolse zusterstad Toruñ, te gast zijn in Leiden. 25 hiervan behoren tot het jeugdkoor van de muziekschool. Voor iedereen is er weer onderdak gevonden bij gastgezinnen. De organisatie is er weer in geslaagd een boeiend programma samen te stellen, zowel voor de Poolse gasten, als voor de inwoners van de Sleutelstad zelf. Zo zal er bijvoorbeeld op 3 juni een concert plaatsvinden in de Hooglandse Kerk, waarbij jeugdkoren van de muziekscholen van Leiden en Toruñ, onder leiding van Wim de Ru en zijn Poolse collega Renata Szerafin-Wojtowicz, een spectaculair concert zullen geven, dat gratis toegankelijk is. Op 5 juni wordt op het Stadhuisplein een uniek ‘carillon-koren-festival Leiden- Toruñ ‘ gehouden met medewerking van vier Leidse koren en het Poolse jeugdkoor, afgewisseld door carillon van het stadhuis bespeeld door Magdalena Cynk. Meer info en volledig programma: www.Leiden-Torun.EU

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×