Tijdens het NK Acrogym ABC-niveau, dat gisteren plaatsvond in Oss was de Leidse gymnastiekvereniging Groen-Wit met maar liefst vijf teams vertegenwoordigd. Het werd een felle strijd tussen de verschillende teams, waarbij Richard Verbree en Sagar Wielenga (herenpaar B-niveau) met een eindscore van 50.200 punten de tweede plaats wisten te veroveren. Trainer Rob van Haastregt kon tevreden zijn over dit resultaat. Volgende week zaterdag zullen er nogmaals vijf teams van Groen-Wit deelnemen aan het NK Acrogym op DE-niveau in Oss.
( Richard Verbree en Sagar Wielenga in actie, foto: Acrofoto)

Leidse Groen-Wit team tweede bij NK Acrogym

Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×