Lustrumconcours Onderwijs = Theater

Tijdens het Lustrumconcours Onderwijs = Theater, laten zes Leidse docenten zien wat zij in huis hebben als het om het geven van hoorcolleges gaat. Het concours wordt georganiseerd door de universiteit, die met het instellingsplan 2010-2014 `Inspiratie en groei’ streeft naar uitstekend onderwijs en naar toename van het aantal studenten. Voor die toename zijn inspirerende docenten die goed in staat zijn voor grote groepen te spreken, van groot belang. Tijdens het concours laten zes docenten om beurten in tien minuten zien hoe zij inspirerende, enthousiasmerende hoorcolleges kunnen geven. Daarna bepaalt het publiek wie de winnaar is. De wedstrijd wordt komende maandag gehouden in het LAKtheater aan Cleveringaplaats 1, en duurt van 15.45 tot 17.15 uur. Op //www.evenementen.leidenuniv.nl/lustrum/activiteiten/onderwijs-concours staat meer informatie.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×