Drie jongens roven fiets na grof geweld

Een 36-jarige Leidenaar liep gistermiddag rond 14.45 uur langs een muurtje op de Cleveringaplaats, waar drie jongens een hoop kabaal zaten te maken. De Leidenaar verzocht hen weg te gaan, waarop een discussie ontstond. Het drietal begon hierop te schoppen en te slaan en tuigden de Leidenaar af met een kettingslot. Daarna namen ze de benen richting de Sebastiaansdoelen mét de fiets van het slachtoffer. De man had diverse ernstige verwondingen opgelopen, maar hoefde niet mee met de inmiddels gearriveerde ambulance. De politie vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken contact op te nemen via 0900-8844

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×