Man mishandeld door groepje jongeren

Een 20-jarige man uit Voorschoten liep gisteravond rond 21.00 uur met zijn vrienden door het Stevenspark en werd bekogeld met flesjes. Hij liep op een groepje jongeren toe om te vragen wie er met flessen had gegooid. Hier werd niet op gereageerd, waarop de Voorschotenaar en zijn vrienden hun weg vervolgden. De jongeren kwamen hem echter achterna en op de kruising van de Mary Zeldenrustweg en het Petronella Voutepad werd de man door de groep ingehaald en werd hij door meerdere jongeren geslagen. Hierna rende het groepje weg; een aantal van hen richting het Stevenspark en een paar richting de Anna Reynvaanstraat. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×