Overval supermarkt IJsselkade bij Team West

Vandaag, ook te zien in de herhalingen morgen, vraagt de Politie Hollands Midden aan getuigen, om contact op te nemen in verband met een overval op een supermarkt aan de IJsselkade op 10 april jl. De overvallers hadden zich die zaterdag vroeg in de ochtend rond 06.30 uur, verstopt aan de achterzijde van de supermarkt op een binnenplaatsje, dat uitkomt aan de Zaanstraat. De daders maakten geld, beltegoedkaarten, strippenkaarten en postzegelvellen buit. Ze bedreigden het personeel met een mes en een vuurwapen. Team West wordt vandaag om 17.21 uur uitgezonden en vanaf 19.21 uur elk uur de hele nacht herhaald. Woensdag wordt het programma om 07.21 uur uitgezonden waarna het elk uur herhaald wordt tot 13.21 uur. Op internet zijn de programma’s terug te zien op www.teamwest.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×