Feestelijke Tuinendag trekt veel belangstelling

Woningcorporatie de Sleutels organiseerde afgelopen zaterdag een Tuinendag voor de huurders in de Leidse Tuinstadwijk en wijken rondom de Albert Verweijstraat, en de Koperwieklaan in Voorschoten. In de wijken was een tuinenmarkt opgezet, met kramen vol plantjes, tuingereedschap en lekkers. Ook konden de bewoners er terecht voor de hulp van zakgeldjongeren. Bij de uitnodiging voor de tuinendag zat een tegoedbon voor gratis plantjes. Veel bewoners kwamen die bon verzilveren. De bewoners die al een mooie tuin of balkon hadden, stelden die open voor hun buurtgenoten. Negen bewoners ontvingen een prijs. Zeven voor de mooiste tuin en twee voor het mooiste balkon. Deze winnaars kregen een bon voor een tuincentrum. Ongeveer 250 bewoners namen deel aan de tuinendag. Met deze tuinendagen wil de Sleutels de bewoners stimuleren hun tuin of balkon goed te onderhouden.

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×