Politie Hollands Midden start opleiding vrijwilligers

De Politie Hollands Midden start dit najaar met een nieuwe opleidingsklas voor politievrijwilligers. Hiermee wil het korps het huidige bestand van 130 vrijwilligers uitbreiden en ook inspelen op de uitstroom van senioren. Er is plaats voor 20 nieuwe krachten, die na een selectie een avondopleiding van ongeveer twee jaar gaan volgen om in hun vrije tijd politietaken uit te kunnen voeren. De vrijwillige agenten zijn welkom als aanvulling voor het dagelijkse politiewerk en ook bijvoorbeeld bij grote verkeerscontroles en de begeleiding van evenementen. Op woensdag 25 augustus van 19.30 tot 21.30 uur wordt een informatieavond gehouden in het politiebureau aan de Langegracht 11.
Meer info en aanmelden: www.kombijdepolitie.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×